Think pink

Pink styling smallest room
Pink styling smallest room
Pink styling smallest room
Pink styling smallest room
Pink styling smallest room
Pink styling smallest room
Pink styling smallest room

De afplaktape zit in de vuilzak, het fijn stof in de Dyson, verfborstels zijn terug uitgewassen, verfemmers weer helemaal dicht getimmerd en mijn benen kunnen terug de zetel opzoeken 's avonds. Afgelopen week had ons huis last van uitzonderlijk hoge concentraties fijn stof. Het was heel gezellig zetelen in onze met plastiek bedekte sofa. Een hele week op twee barkrukken is nefast voor de rug, zo blijkt nu. En de kids hadden er een ware hekel aan, dat hun speelgoed verstoppertje aan het spelen was onder doeken en in dozen.

Maar het was het meer dan waard... Wat zijn we blij dat ons huis eindelijk tiptop geschuurd en geplamuurd is. En een kleurtje heeft waar o zo nodig! Twee jaar na een marathon-ruwbouw-renovatie, een bevalling, een opgroeiende dochter, een goedlachse zoon en een grijs wordende bloemenman ( je zou voor minder ), steekt ons huis in een geschilderd jasje. Nu kan de fun part eindelijk beginnen! Schabbetjes stylen en mooie plaatjes creëren. Het juiste plekje zoeken voor onze interieur goodies en op zoek naar nog mooier treasure gerief. Qua kleuren ben ik hier en daar toch wel een beetje over the top gegaan. But so what, de bloemenman loopt ( nog ) niet te morren en mijn hart doet het voorlopig ook nog zonder bypass.

Het zorgt in ieder geval voor instant vrolijkheid en een heerlijk lentegevoel. En dat het renovatie to-dolijstje weer aannemelijke porties heeft aangenomen is al helemaal geweldig!

Kleur pink NCS S0530-R40B- Kevers in kader A.PUUR.A - Oranje draadmetaal mandje  ROSE ROUGE - Huisparfum HEMA - Doktersattributen MIJN LIEVE SCHOONPAPA