Old-school romance

Valentine's day romance

Met valentijn in het verschiet, ja ik weet het, valentijn is klef, een beetje melig ook… maar toch wil ik graag een pleidooi houden voor wat ouderwetse liefde. Echt stroperige romantiek en vrijerij. En de 14de is het perfecte excuus om er nu wel eens aan mee te doen. Ik ben allesbehalve het handjes wrijvende type en suikerzoete koosnaampjes zijn ook al niet aan mij besteed. Maar wat is er nu mis met wat ouderwetse romantiek. Zeg nu zelf, als je lief zijn/haar best doet om je te verrassen met een tête-à-tête, een bloemetje onder je neus schuift, een orkestje regelt of zelf een serenade componeert, wie zegt daar nu nee tegen. Ook al ben je hopeloos gegeneerd door zijn/haar avances, je hart zal er ongetwijfeld van gaan bruisen!

Wat ik graag wil op Valentijn? Gewoon eens verrast worden, ja dat wil ik misschien wel eens. Doorgaans ben ik degene die de sociale agenda hier in goede banen leidt. Vrienden uitnodigen, een tafeltje reserveren, kinderoppassen regelen dat is niet aan mijn bloemenman besteed. Dus bloemenman van me, kom eens van tussen je bloemenstal… ik wil ook wel eens graag bloemen krijgen!

Waarmee verrassen jullie jullie geliefde?

Beeld Evert Thiry