Jolie Jackie's kitchen

kids retro kitchen

Helemaal terug van even weggeweest... Een weekje vakantie kan toch wonderen doen! Absoluut genoten van mijn oude liefde Parijs. Binnenkort deel ik maar al te graag wat tips uit voor design hunting in Paris.

Maar nu eerst tijd voor wat anders. Onder de noemer keukenpret met JolieJackie & 4-jarige meisjes hun favoriete bezigheden: 'keukentje' spelen. Ik denk dat zowat elk Vlaams huishouden met jong keukengeweld dit junior-exemplaar Duktig van Ikea in huis heeft. Een absolute topper wat betreft kids toys... op Pinterest kan je allerhande hacks vinden van dit speelgoedkeukentje. Hier hebben we het gepimpt met een leuke set retro-kids-keukengerief van de kringwinkel. Ik was echt helemaal in mijn nopjes, toen ik een hele zak kon scoren voor amper 2 euro! Van koffiemolentje tot passe vite. En dan ook nog in een geweldig seventies-helemaal-fout-oranje, maar zo fout dat het net weer leuk is. JolieJackie is alvast fan!

Speelgoedkeuken Duktig IKEA - Winkelwagentje HEMA