Identity crisis

Caroline Comyn - Studioacco.be
Caroline Comyn - Studioacco.be
Caroline Comyn - Studioacco.be
Caroline Comyn - Studioacco.be
Caroline Comyn - Studioacco.be

Profielfoto's je hebt er kleurrijke, zwart-witte, artistiek verantwoorde, close-ups, van veraf, met filter, zonder filter, wazige en scherp gestelde... die van mij is in elk geval aan verandering toe. Het minuscule zwart-witte close-upje van neus beladen met sproetjes heeft het een beetje gehad. Pas op ik hou van mijn sproetjes zonder enige twijfel. Het is alleen nogal onwennig en confronterend geheel herkenbaar op een plaatje te staan.

Vorige week ging @the job onze nieuwe website online, inclusief nieuw kiekje van de bloemenman en mezelf. Als volleerd lenskijker staat hij er mooi op te blinken! Ik daarentegen, tja, laten we zeggen dat ik liever achter de lens sta dan ervoor... Maar goed ja, ik heb dus een nieuw plaatje van mezelf nodig. En als er één iemand is aan wie ik durf te vragen om mijn verlegen gezicht vast te leggen op de gevoelige plaat, dan is het An wel. An De Smedt volgt ons fotogeniek leven sinds een aantal jaren. Van ons jawoord tot onze pittige speelse kinderen. Ze duwt precies op het knopje, wanneer ik reeds hopeloos te laat zou zijn geweest.

JolieJackie - Studioacco.be
FunkyFeliw - Studioacco.be

Dus An kreeg de moeilijke opdracht om van deze paar blozende wangen een blog waardige profielfoto te maken. Zeg maar missie, want moet je nu in de lens kijken of wat zweverig ernaast. Gaan we voor de artistiek serieuze blik of toch maar de schaterlach? Kleur of kunstzinnig zwart-wit? Uit het resultaat kan ik moeilijk kiezen, het blijft een beetje vreemd mezelf te zien zo. Gelukkig heb ik verre van de ideale maten, want een modellencarrière zou pure marteling zijn voor mij. In ieder geval aan haar uitstekende fotografische kwaliteiten zal het zeker niet liggen.  Bedankt An ! Voor welke foto zouden jullie gaan?

Beelden An De Smedt