Coffee & Milch @Hamburg

Milch Hamburg - Studioacco.be
Milch Hamburg - Studioacco.be
Milch Hamburg - Studioacco.be
Milch Hamburg - Studioacco.be
Milch Hamburg - Studioacco.be

Koffiebars schieten als paddenstoelen uit de grond, ook in Hamburg. De tijd dat je een waterig kopje kreeg voorgeschoteld in een oubollige brasserie heet verleden tijd. Deze koffiebar heeft z'n plekje wel verdient in een cortado stad als Hamburg. 

Citytrippen met twee jonge kids vraagt soms noodgedwongen om een pauze ( lees: 'mama, wanneer gaan we iets eten, ik heb reuzehonger en dorst dat heb ik ook ja...' een uur na het ontbijt natuurlijk). Voor mama en papa mag de pauze gevuld zijn met cafeïne en dat hebben ze bij Milch van topkwaliteit. En voor #JolieJackie zijn koffiebekers geweldige vakantie souvenirs... ( en wat kunnen we daar nu op tegen hebben ;-) ) 

De barista weet wat hij doet en met de glimlach! ( zelfs toen hij ook nog au bain-marie het prakje voor #FunkyFelix wist warm te maken - als dat geen service is... ) 

Een sobere inrichting in combinatie met goed gekozen meubilair, babyblauwe metrotegels en goddelijk lekkere koffie, daar kan je alleen maar mee scoren bij mij. Dit adresje zou absoluut op je lijstje moeten staan, bij je volgende bezoek aan Hamburg! 

Zegt Hamburg je niet zoveel of hoor je het in Keulen donderen? Hou dan de blog in de gaten want aan Hamburg mag je niet ontkomen! 

Milch  Ditmar-Koel-Straße 22 Hamburg

Beelden Caroline