Instant summer vibe

Jansen+co
Jansen+co

Het weer buiten steekt er zeker voor niets tussen, het spotten van dit nieuwe merk daarentegen des te meer. Vorige week was ik voor de job op potjes-jacht tijdens de opendeurdagen van het Belgisch label Serax. En dat weet me de laatste tijd absoluut te verrassen! Ik moet eerlijk bekennen dat de liefde niet altijd zo groot is geweest... maar hun huidige collecties zijn helemaal mijn ding tegenwoordig. Back to basic shapes, kleurrijk en goed gerief. Onlangs nam het Belgische bedrijf dit mooie Amsterdamse design merk mee onder hun vleugels. Jansen+co staat voor degelijk & doordacht design. Sobere klassieke lijnen en vrolijke heldere kleuren. Het duo achter dit merk, Harm Magis & Anouk Jansen, ontwerpt sinds 2006 onder de naam Jansen+co. En nadat Serax al het Antwerpse Clodette overnam, was het nu de beurt aan een partnership met dit happy brand. De combinatie van een innovatieve productie en een authentieke handgemaakte afwerking doet het helemaal. Dit vrolijke gerief zou hier zo mijn tafel mogen sieren!

beelden : boven Caroline Comyn - midden/onder Serax