Take a peek: Authentic Ardennes landhouse

Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes
Authentic Ardennes

Afgelopen weekend was er eentje om in te kaderen - eentje die ik maar al te graag met jullie wil delen. Ons jaarlijks familieweekend ging dit keer door in de met sneeuw bezaaide omgeving van Bastogne. Zelden zo'n mooie sneeuwlandschappen gezien op amper 2 uurtjes rijden. Vooral tot groot enthousiasme van ons kindergezelschap! We konden logeren in een mooi authentiek landhuis.

Ferme de la hé combineert moeiteloos een warm rustiek gevoel met een hedendaagse twist. De goede smaak van de eigenaars, wist zowel het landhuis als de cottage om te toveren tot een fijn vakantiehuis met een gezellige urban feel. Er werd gekozen voor stoere materialen en zachte texturen. Steigerhouten meubelen en blauwe hardstenen vloeren. Wollige schapenvachtjes en fluwelen ruiten kussens. De leefruimtes kregen sobere zachte kleuren. De slaapkamers zijn gedurfd intiem mat zwart. Elke kamer is voorzien van een set onberispelijke spierwitte hotellakens en een funky tartan-toets. Stoere schotse ruiten en een aantal perfect uitgekozen interieurobjecten maken van deze vakantiewoning toch wel heel wat meer dan een doorsnee shabby chaletje in de Ardennen. Ferme de la hé kan genieten van een prachtige rustige ligging en een knap interieur. Hier wil ik graag terug komen. De sneeuw bestel ik er alvast bij! 

Ook nood om de batterijen op te laden? Check de website Ferme de la Hé.