werkplek zoekt kleur

Nice stuff home office
Nice stuff - home office

Afgelopen week is hier hard gewerkt. Zowel thuis als @ the job zijn de handen uit de mouwen gestoken. Het is te zeggen ik heb hier een zeer handige papie die al mijn interieurgrillen in de praktijk weet waar te maken! In de keuken hebben we zwevende schabben aangebracht met led-verlichting. En ik ben er superblij mee. Ik hoop jullie binnenkort onze keuken te showen op de blog. @ the job hadden we last van opruimkoorts, daar moest dringend wat gedaan worden aan de inrichting van ons atelier. En omdat we echte verbouwfreaks zijn, hebben we dan toch ook nog een muurtje weggehaald. Thuis is de werkplek ook onder handen genomen. En die is nu schilderklaar en op zoek naar een geschikt kleurtje. De werkplek staat momenteel nog geheel in z'n naakte zelve en schreeuwt om nice stuff en kleur.

Aan inspiratie geen gebrek, op m'n perfect-home-office-bord op Pinterest verzamel ik al een hele tijd mooie werkplekken. En deze collectie nice stuff mag binnenkort mijn plek wel komen sieren. Qua kleur kriebelt het hier om eens goed zot te doen. Ik zoek al een hele tijd naar een perfect-pink-kleurtje om m'n werkplek te pimpen. Jaa pink, tricky, ik weet het.... binnenkort kan je zelf oordelen of het al dan niet geslaagd is mijn experiment.

Inspiratie: werkplek We are colour 2015 COLORA
Collectie nice stuff; UU large HAY - Leaf table lamp MUUTO - Box box desktop HAY - Trio notebooks HAY - Brass Pencil Holder FERM LIVING - Phi sciccors HAY verkijgbaar in Antwerpen bij ESPOO & HAY Antwerpen