friday flowers

friday flowers

De kerstpegels en lampjes, ballen en glitters liggen terug in de kelder met hun winterslaapmodus aan. Nu zijn er eindelijk terug gewoon verse bloemen in huis. Gewoon een vaas, met gewoon bloemen. Welke maakt niet uit, als het maar vers en kleurrijk gerief is. Hoe gek ik ook ben op Kerst en glitters. Even snel wordt alles weer opgeborgen na Kerst. Wat een heerlijk bloemenseizoen ook, zo vlak na Kerst. Voorjaarsbloemen zijn echt mijn favorieten. Tulpen, Anemonen, Ranonkels, Hyacinten,... gek ben ik van dit groen gerief. Deze vaas is trouwens mijn absolute favoriet. De Kasper-vaas is een ontwerp van mijn bloemenman in samenwerking met Marianne Guedin. De vaas werd vernoemd naar zijn petekind Kasper. En die wordt hier maar al te graag gevuld met bloemen. Het begin van het jaar vraagt om goede voornemens en hierbij alvast mijn eerste missie van dit jaar. Elke week heb ik bloemen in huis. Kleurrijk groen geurig gerief siert hier elke week mijn huis. Vanaf nu kan je mijn wekelijkse bloemenoogst keuren op vrijdag, via Instagram #fridayflowers. Till next #fridayflowers!

Kasper-vaas Marianne Guedin - houten plank Iittala