een blog is geboren

 Quote door  Thedailyquotes.com

En ja hoor deze über-verslaafde-blogverslindster, gaat er zich ook aan wagen.
Een blog is geboren! Wat ik met jullie ga delen, simpel, wat ik doe, waar ik van hou en waar ik naar op zoek ben.

Ik heb er lang over getwijfeld. Heb ik wel genoeg tijd en goesting? Of deze blog al goed genoeg is, o nee dat zeker niet. Maar twijfel is een slechte raadgever, dus ik doe het gewoon! Ik hoop er hard aan te kunnen werken en erin te kunnen groeien. Ik hoop vooral  jullie even wild te kunnen maken van mijn passie voor interieur, bloemen en kleur als ik!
Mijn eigen woonst is het ideale testcase tijdens mijn zoektocht naar mijn thuis, ons huis, de perfecte kleur. Als Bloemen Bewonderaar bij Degroote Bloemen genoeg fleurige bloemrijke inspiratie om te delen met jullie. En met onze pittige kids in huis, Jolie Jackie & Funky Felix, gaat het leven gezwind zijn gangetje. Stof tot schrijven in overvloed. Beelden met hopen.
Wees mijn gast, lees en kijk mee !