hello 2015

best of 2014

Nu de kalkoen, kroketten en karamel verteerd zijn, geen beter moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar en plannen te maken voor het komende jaar. En het was me een jaar! Als Bloemen Bewonderaar @ the job hebben we weer veel mensen in de bloemen mogen zetten. Ons huis en ikzelf onderging the Yellow-vibe. Studio Acco zag het levenslicht. Onze kleine meid heeft 4 kaarsjes mogen uitblazen. Ons gezin ging van 3 naar 4. Jolie Jackie kreeg een pracht van een stoere broer Funky Felix. Zijn vrolijke aanwezigheid geeft ons hier allemaal pakken positieve energie! Om ervoor te blijven gaan, om plannen te blijven maken en vooral te blijven dromen. Hard te werken en nog harder te genieten. Minder zorgen te maken en meer mooie dingen te creëren. Ik spring met veel goesting in 2015 om te houden van wie ik graag zie, om te doen wat ik graag doe. Wish you all a bright 2015!

A dream is a wish your heart makes - Cinderalla