xmas gift hunting

Gisteren opgestaan met een missie, Xmas-gift-chasing, dat werd tijd! De kids in hun jassen aangewurmd, de bloemenman bij de arm genomen en de tram opgesprongen. Een heerlijk winterzonnetje als gezelschap, wat kan je je nog meer wensen op een zondag.

Druk dat was het ja en natuurlijk hadden de kids na 5 minuten alweer hongerrrrrr. Dus eerst een pannenkoekenpitstop en daarna mijn missie verder gezet.

In de Steenhouwersvest bij de Wunderkammer, de dochterwinkel van 't Stad Leest kan je écht altijd wat leuks scoren. Of het nu voor je zus, schoonbroer of lekker voor jezelf is, steeds wat te vinden. Deze schattige gift store heeft een mooi aanbod fijne cadeautjes en items. Niet gevonden wat je zocht, rep je dan naar de overkant en verdwaal tussen de originele collectie boeken van 't Stad Leest.

Wat verderop op de Vrijdagmarkt huist sinds een aantal jaar Helder. Hier kan je wegdromen bij de mooiste interieurobjecten en gifts. Strakke accessoires en juwelen, tassen en porselein. Bij Helder weten ze steeds een mooie selectie interieur spullen samen te stellen. Je kan er ook terecht voor je interieurontwerp op maat of advies.

Wat er bij mij onder de kerstboom ligt? Ah dat kom je binnenkort te weten....

So go, go, go hunt for a gift !