xmas & ballen

De dagen worden korter, het wordt kouder, de bomen hebben nog amper blaadjes te tellen. Daar is het einde van het jaar weer(al) in zicht. Alhoewel ik niet zo'n party animal ben, zeker wat betreft wilde eindejaars-feestjes, hou ik toch echt wel van de wintersfeer. Vooral in huis laat dit zich hier zeker merken, hoogstwaarschijnlijk ter frustratie van mijn bloemenman - die na het zien van de eindeloos veel kerstballen, glitters en decoraties @ the job, echt geen nood meer heeft aan nog méér glitters en ballen - maar toch ik hou ervan! En sorry bloemenman van me, ik vrees dat Jolie Jackie haar genen voorbestemd zijn om mama op te volgen... nog een dikke week voor de goed Heilige Man, en nu zeurt ze al de oren van mijn hoofd, waar blijven die kerstlampjes nu mama, toe?

29112014 iphone caroline naar pc 125.JPG

Dat ik gek ben van kleur hoef ik jullie niet meer te vertellen. Maar als er één periode in het jaar is  waar wit mij toch kan overtuigen dan is het kerst wel. @ the job mag het al wat meer zijn, vooral bont en veel kleur. Knap dat is het zeker, maar thuis kan het mij nu niet verleiden. Hier breng ik graag de natuur in huis. Pinus-groen, frosted grasjes, Helleborussen in pot. Mijn crush voor porselein viert hoogtij nu! T-lichten met hopen en ander wit gerief, heerlijk.  Zelfs de vazen worden gretig gevuld met wit en groen goed. Check mijn perfect-for-x-mas-board op Pinterest.

Kriebelt het intussen ook al om de glitters boven te halen, volgende week post ik een leuke DIY voor een alternatieve kerstboom. I'll keep you posted !

terracotta pot+schotel - Erik Bendtsen  t-licht porselein - Patrick Sibille  wit onderbord - Sastrugi Wout Bru by Serax wit marmeren ornament op voet - Privé collectie  houten console recuperatie hout - Privé collectie