bye bye Yellow hello Green

Momenteel is de kerstballenfase weer aangebroken @ the job. Elk jaar opnieuw vliegen mijn bloemenman en ik er met veel enthousiasme weer in. Dit jaar hebben hebben we dan ook nog eens alles uit de kast gehaald om de winkel een hele make-over te geven. Onze winkel moest het afgelopen jaar ook geloven aan mijn Yellow-vibe, met het oog op de kerst, werd het tijd voor een nieuwe kleur op de muren.  Daar mijn bloemenman en ik echt gek zijn van bloemen en groen, werd het dus groen. Onlangs hebben we nog de muur tussen het werkatelier en de winkel uitgebroken. Er moest dus absoluut een eenheid komen tussen beide gedeeltes, met de bedoeling om de klanten tot in het atelier te laten komen. Zodat ze zelf tussen de bloemen en het groen staan - eigenlijk vooral met hun voeten op een berg bladeren - maar enfin, dat zorgt dan ook weer voor 'sfeer'. Ik heb gekozen voor een vol groen, zelfs wat donker, maar de perfecte achtergrond voor onze kleurrijke bloemenpassie. NCS S 5030-G30Y behangt onze muren.

16112014 1848.JPG
16112014 1880.JPG

Een snoeibeurt in de tuin leverde ook nog eens a-little-walk-in-the-forest-gevoel op, inclusief een glazen kerstballenhemel. Zo ik ben er klaar voor! Laat maar komen die sneeuw. Ja ik weet het, hier krijg ik zeker tonnen commentaar op. A la: maar enfin en die goed heilige man is nog niet eens langs geweest, nu al kerstballen ophangen en het is 15 graden buiten, alhoewel de global warming daar meer mee te maken heeft, dan een toevallig 'vapeureke' van de natuur. So let it snow, let it snow!