Wanderlust

Wanderlust - Studioacco.be
Wanderlust - Studioacco.be
Wanderlust - Studioacco.be
Wanderlust - Studioacco.be
Wanderlust - Studioacco.be

Met de zomer komt steevast het verlangen om er even helemaal tussenuit te zijn. Om te kunnen doen wat je graag wil doen, zonder tijdsdruk of stress. Om te reizen en geïnspireerd te raken door wat je te beleven krijgt. En dat hadden de bloemenman en ik echt wel nodig. Ons creatieve beroep vraagt veel. Wij zijn gepassioneerd met ons vak bezig, maar soms hebben we het ook echt eens nodig andere horizonten op te zoeken.

De zomer is halfweg en onze zomerbreak zit er op. Maar het notitieboekje scheurt terug open, er bruist weer wat in dat hoofd van ons en de goesting om aan de slag te gaan is terug van weggeweest! 

Hou de blog in de gaten de komende weken, voor wie nog wat last heeft van reiskoorts of gewoon wat wil wegdromen. Ik deel maar al te graag wat hotspots uit Hamburg en mijn eerste reiservaring in Scandinavië heeft ook nogal een indruk na gelaten.  

I'll keep you posted... 

Beelden Caroline

Hello summer

En ja hoor, ze is er! De zon, een voorsmaakje van de zomer en laat ze nu maar blijven. Ik kijk hier heel erg uit naar het zomerverlof. Binnen een aantal weken trek ik voor het eerst met het hele gezin naar Denemarken en Zweden. We gaan hoppen van de ene Airbnb naar de andere. Hamburg ontdekken staat ook op het lijstje. Voor wie ons nog wat tips kan bezorgen, graag! Ik vul mijn lijstje met plezier verder aan met hippe adressen, culinaire eetplekken, absolute must-sees, te ontdekken design treasures,... geef maar door.

Ondertussen krijgt de werkplek een nieuwe look. Ook de keuken wordt verder gestyled en we genieten van pioenen en ijsjes.

Op naar meer, meer zomer, meer zon... veel meer! 

Beelden Caroline on Instagram